Velika zabava na Nou Campu: Lewandowski je na predstavitvi navdušil navijače

Barcelona je šele danes na Nou Campu organizirala uradno predstavitev svoje največje okrepitve v tem prestopnem roku. Navijači so bili v deliriju.

Uredništvo
5. avgust 2022, 1:45

Robert Lewandowski (Foto: uradna spletna stran kluba)

V Barceloni je bil danes velik dan, saj je klub naposled svojim navijačem predstavil največji okrepitev spektakularnega prestopnega roka – Poljaka Roberta Lewandowskega.

Na tribunah Nou Campa se je zbralo lepo število navijačev, navdušenje pa je še dodatno podžgal Lewandowski, ki je navijače najprej nagovoril kar v katalonščini.

"Hola, cules. Zelo sem vesel, ker sem tukaj," je v katalonščini začel Lewandowski, in takoj vzpostavil odličen stik s publiko."Najlepša hvala. Zelo sem ponosen, ker sem postal igralec Barcelone. Bila je dolga pot do sem. Upam, da bom na tem stadionu zabil veliko golov in da vam bom prinesel veliko veselja. Računam na vašo pomoč na vsaki tekmi."


"Čudovito vas je videti v takšnem številu. To mi pomeni zelo veliko. Prepričan sem, da bo vsaka tekma na Nou Campu čarobna. Prepričan sem, da lahko osvojimo kakšno lovoriko," je povedal Lewandowski.