Veliki premiki v klubu La Lige: Prihajata nov trener in Mario Mandžukić?

Španska Celta iz Vigo je zaradi slabih rezultatov odstavila trenerja Oscarja Garcio, skupaj z njegovim naslednikom pa se z odhodom v Galicijo spogleduje tudi hrvaški zvezdnik Mario Mandžukić.

Uredništvo
9. november 2020, 6:09

Bo Mario Mandžukić znova zaigral v La Ligi? (Foto: Getty Images)

Vodstvo španske Celte iz Viga je po slabem začetku nove sezone odpustilo trenerja Oscarja Garcio, njegov odhod pa bo morebiti v klubu iz Galicije narekoval velike spremembe. Španski mediji poročajo, da njegov naslednik že izbran, in sicer naj bi za krmilo sedel Argentinec Eduardo Coudet, nekdanji nogometaš Celte, ki trenutno velja za enega najbolj cenjenih strokovnjakov v južnoameriškem nogometu, saj pod njegovim vodstvom Internacional iz Porto Alegreja trenutno v nasprotju z vsemi pričakovanji vodi na lestvici brazilskega prvenstva.

Coudet morda ne bo edina 'bomba' iz tabora Celte, saj španski mediji poročajo, da je vodstvo kluba trenutno v resnih pogovorih s hrvaškim veteranom Mariom Mandžukićem , ki je od odhoda iz katarskega Al Duhaila že več mesecev brez kluba.

Mandžukić je eno sezono svoje bogate kariere že preživel v Španiji, a se epizoda pri madridskem Atleticu ni obnesla najbolje.