Veliki talent Luka Topalović očitno ni mogel reči ne! Po sezoni v prvi ligi zdaj pred prestopom v velik klub, kjer bo težko igral

Luka Topalović bo zapustil Domžale in svojo usodo zaupal Interju.

Uredništvo
13. junij 2024

(Foto: UEFA)

Februarja letos je Luka Topalović dosegel polnoletnost, sezono v Domžalah pa je končal s kar 35 nastopi, dvema goloma in štirimi podajami v Prvi ligi Telemach. Najstnik, ki je zadnji dve leti zanimiv tujim klubom, pa je zdaj tik pred tem, da uresniči svoje sanje in odide v tujino.

Najbolj vztrajen in konkreten med vsemi klubi je bil očitno milanski Inter! Težko je seveda verjeti, da bi Topalović pri aktualnih italijanskih prvakih lahko igral, najverjetneje ga čaka igranje v mladinski ekipi ali pa posoja nekje drugje.

Posel je, kot razkrivajo italijanski mediji, tik pred realizacijo. Domžale naj bi od Italijanov prejele milijon evrov odškodnine in še odstotke od morebitne naslednje prodaje mladega igralca.

Topalović je trenutno član slovenske reprezentance do 19 let, lansko leto pa je bil osrednji akter slovenske reprezentance do 17 let, ki je igrala na evropskem prvenstvu.