Verona? Tja pa res ne bi smel oditi!

Poredni deček modernega nogometa je pred sezono podpisal vrnitev domov. Ne le v domovino, pač pa v rojstno mesto, zato so mnogi hitro začeli pisati scenarije za prvovrstno nogometno pravljico.

Uredništvo
6. februar 2020, 1:05

Foto: /

Mario Balotelli, med drugim nekdanji nogometaš Interja, Milana in Manchester Cityja, se je pred začetkom sezone vrnil v rojstno mesto. Z Brescio je podpisal triletno pogodbo, a tudi v dresu Azzurov se bori s številnimi ovirami in težavami.

"Imel sem veliko drugih možnosti, a ko je poklical predsednik Brescie Cellino, sem o tem govoril z mamo. Bila je tako srečna, da je začela jokati. Brescia je moje mesto, zato sem rekel, da bom tu igral eno leto, nato pa bomo videli," je za italijanske medije dejal Balotelli.

Zanj se je resno zanimala tudi Verona, a ta scenarij na koncu ni bil uresničen. "Predsednik Brescie zna človeka hitro prepričati. Res je, zame se je zanimala tudi Verona, a tja preprosto ne bi smel oditi. Predsednik Setti je klical Cellina in vprašal, če mi je poslal ponudbo. Cellino je rekel ne, a tri dni kasneje sva podpisala pogodbo. Sem iz Brescie, zato Verona ne pride v poštev,« je še dejal Balotelli.
loading...