Vezist Arsenala pomotoma razkril datum začetka Premier League

Se je vezistu Arsenala Daniju Ceballosu zareklo ali pa morda ve kaj več? Španec je v pogovoru za špansko nacionalno televizijo namreč razkril, kdaj naj bi se začele tekme angleške Premier League.

Uredništvo
21. maj 2020, 9:43

Foto: /

V Angliji so trenutno še precej daleč do začetka oziroma nadaljevanja nogometne sezone, saj nogometaši angleških klubov vabijo pod zelo strogimi omejitvami in zgolj v manjših skupinah. Trenutno še ni znano, kdaj bodo dovoljeni skupinski treningi, vezist Arsenala Dani Ceballos pa je  zato še toliko bolj presenetil s svojo izjavo za špansko radijsko postajo RTVE, v kateri je razkril kar točen datum prvega kroga tekem Premier League po obdobju karantene.

"V Angliji bomo začeli s tednom zamude glede na Španijo, kjer se bo prvenstvo nadaljevalo 12. junija. V Angliji se bo liga začela 20. junija. Pred 48 urami smo opravili vse testiranja in vsi testi v našem klubu so bili negativni," je povedal Ceballos.

Vodstvo angleške Premier League doslej še ni podalo nobenih konkretnejših datumov, poleg tega pa so v Angliji precej močni tudi glasovi tistih, ki nasprotujejo nadaljevanju nogometne sezone, med katerimi so tudi član klubov Premier League kot denimo Danny Rose iz Newcastla ali Troy Deeney iz Watforda.

Mimogrede, tudi 12. junij, ko naj bi se po Ceballosovih besedah nadaljevala špansko prvenstvo, je še vedno zgolj neuraden datum.

loading...