Video: Barcelona je predstavila Miralema Pjanića

Barcelona je šele danes uradno predstavila svojo doslej največjo okrepitev pred pričetkom nove sezone. Miralem Pjanić je prvič nase nadel dres svojega novega kluba.

Uredništvo
15. september 2020, 3:06

Foto: uradna spletna stran kluba

Barcelona je že konec junija sklenila dogovor z Juventusom za prestop bosanskega vezista Miralema Pjanića, dva meseca in pol kasneje pa ga je danes tudi uradno predstavila svojim navijačem. Pjanić je poziral v dresu svojega novega kluba in pokazal  nekaj osnovnih trikov z žogo, še prej pa je premierno spregovoril kot novi igralec enega največjih klubov na svetu.

"Vedno sem sanjaril o tem, da bi nekoč igral za Barcelono. Biti del tega kluba je nekaj neverjetnega. Hvaležen sem za vse, kar se mi je zgodilo v karieri in v življenju, zdaj pa sem postal član najboljšega kluba sveta. To je zelo pomembna faza v moji karieri,"
je povedal Pjanić, ki je pred prihodom v Barcelono igral za Lyon, Romo in Juventus.

Pjanić je v nadaljevanju predstavitve popihal na dušo navijačem Barcelone z obujanjem spomina na gol v majici Lyona, ki je leta 2010 odločil obračun osmine finala lige prvakov proti Realu iz Madrida."Zelo dobro se spominjam gola proti Realu. Do Reala čutim naklonjenost, vendar pa sem zdaj osredotočen le na Barcelono. Zelo pa spoštujem Real in Atletico, ki sta naša največja rivala,"
je še dodal Pjanić.