Video: Muller: igralci Atletica so največji huligani v svetu nogometa!

Tekma nemškega in španskega kluba bi morala biti ena najbolj zanimivih v uvodnem kolu Lige prvakov, a vsaj z rezultatskega vidika temu ni bilo tako. Je pa za zanimivost poskrbel član Bavarcev, ki o tekmecu očitno nima najboljšega mnenja.

Uredništvo
22. oktober 2020, 9:44

Foto: Getty Images

Tekmo prvega kola Lige prvakov je Bayern iz Munchna proti madridskemu Atleticu dobil s kar 4:0, niti v enem trenutku pa zmagoslavje bavarskega velikana ni bilo pod vprašajem.

Dan po tekmi se več govori o dokaj komični situaciji sredi obračuna, ko je po enem od dvobojev rumeni karton prejel Thomas Muller, član Bayerna. Izkušeni igralec je za trenutek izgubil živce, ker pa na stadionu ni bilo gledalcev, se je njegov besedni izliv hitro znašel na svetovnem spletu.

"Hej, kaj se to dogaja? To ni res, igramo proti Atletica, največjih huliganov v svetu nogometa, pa dobim rumeni karton za to?" se je zelo na glas spraševal Muller.

Atletico že vrsto let velja za zelo ostro ekipo, ki za uspeh ne izbira sredstev, a povsem brez grehov ni niti Muller. Roko na srce, bolj kot po ostrih startih, je Nemec znan po stalnem prigovarjanju sodnikom.