Video: Sergio Conceciao je po trenerski zmagi kariere dobil točno nič vprašanj

Tiskovna konferenca trenerja Porta Sergia Conceciaa se je po koncu tekme v Torinu končala rekordno hitro. Portugalec je sedel in čakal, po manj kot minuti pa brez prejetega vprašanja zapustil dvorano.

Uredništvo
10. marec 2021, 8:55

Sergio Conceciao na tiskovni konferenci po koncu tekme ni prejel novinarskih vprašanj. (Foto: /)

Trener Porta Sergio Conceciao je včeraj slavil zmago, ki bo morda nekoč prelomna točka njegove trenerske kariere. Napredovanje proti Juventusu je obudilo spomine na velike večere Porta v ligi prvakov, brez večjega pretiravanja pa bi lahko dejali, da napredovanje proti Juventusu predstavlja enega največjih uspehov portugalskega klubskega nogometa v zadnjem obdobju.

Logično bi bilo, da bi Conceciaa po koncu tekme novinarji zasuli z vprašanji, a se je zgodilo ravno obratno. Conceciao je prispel v konferenčno dvorano in preko videa pričakoval vprašanja, po dobri minuti pa je obupal in brez enega zastavljenega vprašanja zapustil prostor.Svoje misli je strnil še nekoliko kasneje za spletno stran evropske nogometne zveze.

"To se tekme, ki pišejo zgodovino kluba. Igralci so navijače počastili s svojo strastjo. Ti igralci so danes uprizorili pravi DNK Porta. Resnično sem ganjen zaradi njihove odločnosti in požrtvovalnosti. Bili smo prava ekipa," je povedal nekdanji član Interja, Lazia in Parme.