Vlahović kot Harry Kane: Ostaja v Fiorentini!

Odlični srbski napadalec Dušan Vlahković je po zmagi proti Torinu priznal, da navkljub ponudbam velikanov ostaja član italijanske Fiorentine.

Uredništvo
29. avgust 2021, 9:54

Dušan Vlahović ostaja član Fiorentine. (Foto: Getty Images)

Fiorentina je v poletnem času kakovostno okrepila svoje vrste z igralci kot so denimo Nicolas Gonzalez ali Alvaro Odriozola, največjo okrepitev pa predstavlja dejstvo, da v moštvu ostaja sijajni srbski napadalec Dušan Vlahović, ki je bil celo poletje na radarju evropskih velikanov kova Atletica iz Madrida in Tottenhama.

Vlahović je včeraj na tekmi Serie A proti Torinu dosegel zadetek, po tekmi pa je izgovoril besede, ki so na navijače Fiorentine delovale kot balzam za dušo.

"Prejel sem številne izjemne ponudbe, ki so bile zelo dobre tudi za klub. Nikoli nisem zahteval odhoda. Želel sem ostati v Fiorentini in zdaj lahko potrdim, da ostajam tukaj," je za Sky Italio povedal Vlahović.

Vlahović je priznal, da ga je zelo ganil tudi sprejem navijačev na stadionu Artemio Franchi.

"Cel stadion je prepeval moje ime. O čem takšnem sem sanjal od otroških let naprej. Resnično sem globoko ganjen," je povedal eden najbolj vročih mladih napadalcev v Evropi.