Vratar Lazia priznava, Bayern je najboljši na svetu in trenutno ni njihova "liga"

Rimljani so doživeli streznitev. Klub, za katerega se je zdelo, da je v močnem vzponu forme, je prejel evropsko zaušnico od trenutno najboljše ekipe na svetu.

Uredništvo
24. februar 2021, 7:39

Pepe Reina priznava, da Lazio ni na ravni Bayerna. (Foto: /)

Konkurenca v elitni Ligi prvakov napak ne odpušča. To je na lastni koži občutil rimski Lazio, ki je na svojem stadionu gostil Bayern iz Munchna. Rimljani so v vzponu forme in v pozitivni seriji v domači Serie A, njihovo trpljenje pa se je na Olimpicu tokrat začelo že v deveti minuti.

Branilec Matteo Musacchio je storil kardinalno napako in omogočil zadetek Robertu Lewandowskemu za gostujoče vodstvo. Od tiste točke je šlo le še navzdol, Bavarci so na koncu prvo tek o dobili s 4:1 in imajo neulovljivo prednost pred povratnim srečanjem.

"Tekmec je močno pritisnil, v takšnih trenutkih pa se lahko pojavijo napake pri podajah. In ko se, si praviloma tudi kaznovan. Lazop že dolgo ni bil v osmini finala lige prvakov, na drugi strani pa so izkušeni posamezniki, ki trenutvo tvorijo najboljši klub na svetu. Seveda bodo kaznovali tvoje napake. Morda je Bayern v tem trenutki prevelik zalogaj,"
 je medijem dejal izkušeni vratar Lazia Pepe Reina.

Povratna tekma osmine finala Lige prvakov med Bayernom in Laziem bo 17. marca v prestolnici Bavarske.

 
adplus-dvertising