Vsega je enkrat konec: Brazilija na kolenih

Brazilska reprezentanca z Neymarjem, Coutinhom, Firminom in ostalimi zvezdniki ni uspela preprečiti poraza, ki se ji je pripetil po zares dolgem nizu tekem brez poraza.

Uredništvo
11. september 2019, 9:47

Foto: /

Reprezentanca Brazilije je v Los Angelesu odigrala prijateljsko tekmo proti Peruju, s katerim se je julija letos pomerila v finalu prvenstva Copa America in ga premagala s 3:1. Čeprav tekmi med seboj seveda ni moč primerjati, so Perujci le dobili malo zadoščenje, saj so favorizirane Brazilce premagali z 1:0 in jim tako prizadejali prvi poraz po kar 17 zaporednih tekem brez poraza. Srečanje je odločil Luis Abram, ki je edini zadetek na tekmi dosegel šest minut pred koncem rednega dela. Brazilski selektor Tite je sicer v ogenj poslal močno enajsterico, v kateri so začeli igralci kot so Coutinho, Casemiro, Richarlison, Firmino ali David Neres, v nadaljevanju pa tudi vstopi igralcev kot so Neymar, Vinicius ali Lucas Paqueta jezička na tehtnici niso premaknil v prid Brazilcem.

Včeraj je bila na delu tudi reprezentanca Argentine, ki je na prijateljski tekmi proti Mehiki zabeležila izjemno zmago s 4:0. Junak tekme je bil odlični napadalec milanskega Interja Lautaro Martinez, ki je v vsega 22 minutah zabil kar tri gole.
loading...