Domžale so vrnile starega znanca

Vuk se vrača v Domžale

Domžale so napad okrepile s starim znancem Slobodanom Vukom, ki se je v Slovenijo vrača kot posojen igralec Tromsoeja. Na Norveškem se ni naigral.

Uredništvo
21. avgust 2018, 1:44

Foto: SPS

Domžalčani ostajajo ena bolj aktivnih prvoligaških ekip na nogometni tržnici. Po Rubenu Belimi se je v domžalski športni park danes preselil še stari znanec Slobodan Vuk, ki bo do izteka sezone za Domžale igral kot posojen igralec norveškega Tromsoeja.

Najboljši strelec Domžal v zgodovini kluba se na Norveškem ni ravno proslavil, saj je v majici kluba s severa Norveške na 22 tekmah dosegel le dva zadetka.

"Izjemno sem vesel, da smo se dogovorili za vrnitev v Domžale, kjer sem preživel čudovite nogometne trenutke. Do prvih pogovorov je že prišlo pred časom, saj sva bila s trenerjem Simonom Rožmanom vseskozi v kontaktu, ob prodaji Lovra Bizjaka pa se je ponudila priložnost za vnovičen prihod v rumeno družino, ki sem jo seveda nemudoma sprejel. Prihajam motiviran in željan pomagati tej ekipi do čim boljši rezultatov," je za klubsko spletno stran povedal 28-letni Vuk.

Oražem: Nismo še končali
Športni direktor Domžal Matej Oražem je priznal, da prestopni rok v Domžalah še ni končan.

"Lahko potrdim, da smo blizu dogovoru o vsaj še enem prihodu. Do konca prestopnega roka nas loči deset dni, v katerih bomo zagotovo aktivni. Ni izključen niti kakšen odhod, a smo na takšno možnost dobro pripravljeni. Za uspešno nadaljevanje sezone in dosego zastavljenih ciljev potrebujemo širok in kakovosten kader, ki ga bomo seveda z našimi aktivnostmi skušali zagotoviti,"
 je povedal Oražem.