Za Skenderja je remi pravičen, Grabić je videl nenevarno Olimpijo

Dino Skender je prepričan, da je Olimpija na težkem gostovanju (predvsem zaradi igrišča) prišla do zaslužene točke, Dejan Grabić pa meni, da rezultat ni pravičen.

Uredništvo
15. december 2020, 3:28

Foto: pigac.si

Današnja tekma na stadionu ŽAK, proti Bravu, Olimpiji ne more biti v ponos. Ljubljančani so mestni derbi odigrali slabo, Bravo je na trenutke kar resno ogrožal vratarja Olimpije Žigo Freliha. Na koncu je bilo 0:0, s točko pa so lahko bolj zadovoljni pri Olimpiji, pri kateri pa nad zadnjimi igrami ne morejo biti navdušeni.

Trener Olimpije Dino Skender je v izjavi za nacionalno televizijo po koncu tekme pozornost skušal preusmeriti na slabo igrišče: "Tekma je bila težka, igra se je preskakovala. Težko je bilo igrati, nismo si mogli podajati. Mislim, da je končni rezultat pravičen."

Trener Brava Dejan Grabić je opazil, da je bila Olimpija povsem nenevarna: "Držali smo se dogovora. Olimpija je bila povsem nenevarna. Ni imela pravih priložnosti za gol. Žal nam ni uspelo izkoristiti zrelih priložnosti. Imam pa občutek, da smo si danes zaslužili več kot točko."