Zabave še ni konec: Argentinske zvezde zdaj slavijo še v svojih domačih krajih

Po nepozabni zabavi v Buenos Airesu so se argentinski reprezentanti odpravili v svoje rojstne kraje, kjer se je zabava za večino nadaljevala. Oglejte si, kako so bili argentinski heroji sprejeti v domačih okrajih.

Uredništvo
24. december 2022, 12:37

Lautaro Martinez (Foto: /)

Najbrž še nikoli, vsaj v novejši zgodovini pa zagotovo, nismo videli takšne proslave naslova, kot ga lahko v zadnjih dneh spremljamo v Argentini. Na ulice Buenos Airesa je prišlo več kot pet milijonov ljudi, zato avtobus nogometašev sploh ni mogel dostaviti do zmagovalnega odra, videli pa smo lahko tudi podobe z ljudmi okupiranih avtocest pa tudi podobe norosti, ko so se nekateri navijači kar z mostu metali na avtobus z argentinskimi nogometaši.

Po nori zabavi v Buenos Airesu so se argentinski zvezdniki odpravili domov, kjer pa se je zabava zgolj še nadaljevala. Nekaterim igralcem so organizirali sprejem pred polnimi stadioni ali mestnimi trgi, zbrali pa smo nekaj utrinkov dobrodošlic, ki so jih bili argentinski reprezentanti deležni ob povratku v svoje rojstne kraje.

Lautaro Martinez je tako dočakal sprejem v Bahii Blanci, Alexisa Mac Allisterja je množica pričakala v Santa Rosi, selektorja Lionela Scalonija so slavili v rojstnem Pujatu, Paula Dybala v Cordobi, veliko ljudi pa se je denimo zbralo tudi v Gualeguayu, od koder prihaja branilec Lisandro Martinez.