Giacoma Bonaventura odlično začel kariero pri AC Milanu

Zaccardu dolguje večerjo

Novinec v vrstah AC Milana Giacomo Bonaventura ima visoko mnenje o svojem novem trenerju Filippu Inzaghiju, še kako pa je hvaležen tudi soigralcu Cristianu Zaccardu.

Anže Zajič
16. september 2014, 12:31

(Foto: Getty Images)

Giacomo Bonaventura si je bi mogel želeti boljšega začetka v dresu AC Milana. Slednjemu je pomagal do zmage nad Parmo, za nameček se je vpisal tudi med strelce. Če bo tako nadaljeval, bo kmalu postal ljubljenec navijačev, tudi Filippo Inzaghi mu bo še naprej zaupal. Nasploh pa se zdi, da se dvojec med seboj zelo dobro razume. Bonaventura ima namreč že po nekaj tednih vadbe pod Inzaghijevim vodstvom o svojemu trenerju zelo visoko mnenje.
 
"Trener je eden nas, ne obnaša se nič drugače," pravi dosedanji član Atalante in nadaljuje: "Tukaj sem novinec, toda takoj mi je postalo jasno, da sem postal član izjemno enotne ekipe, ki hkrati premore veliko mero zagnanosti in odločnosti. Inzaghi neprestano dokazuje, da je izjemen trener, ki je sposoben sestaviti res kohezivno skupino igralcev." Bonaventura se je sicer na San Siro preselil tik pred koncem prestopnega roka, ko je bil z eno nogo že pri Interju. "Ob sedmih zvečer še vedno nisem vedel, kaj me čaka. Inter se je pogovarjal z Atalanto, nakar so do mene prišli ljudje iz tega kluba in mi dejali, naj grem do Gallianija. Nisem mogel verjeti! Dejansko bom moral plačati večerjo Zaccardu," je še pristavil Bonaventura, ki danes ne bi bil član Rossonerov, če Cristian Zaccardo ne bi zavrnil selitve v Parmo. V tem primeru bi pač na San Siro namesto Bonaventure prišel Jonathan Biabiany