Zahović je v njem videl značaj in izkušnje, Mihelič pa zdaj zapušča Maribor kot veliko razočaranje

Eno leto je imel Rene Mihelič časa, da se dokaže v klubu, pri katerem je začel svojo kariero. To mu ni uspelo, propadla so tudi pričakovanja Zlatka Zahovića, ki je v njem videl okrepitev za Maribor.

Uredništvo
10. januar 2021, 8:48

Foto: pigac.si

Med najbolj nenavadne in nepričakovane poteze Zlatka Zahovića v njegovem zadnjem obdobju vodenja Maribora sodi prihod Reneja Miheliča. Zahović je januarja lansko leto govoril o tem, da Maribor potrebuje izkušnje in značaj, zato se je v Ljudski vrt vrnil "otrok kluba". Poteza Maribor je takrat dvignila kar precej prahu. 

Tega ni pričakoval nihče: Zahović je vrnil pozabljenega Reneja Miheliča!

Mihelič je bil že malce v zatonu. Pred tem je igral v Indoneziji, Indiji in Latviji, Zahović pa je ocenil, da lahko Mariboru pomaga. Pa se je zmotil. Mihelič kar dolgo sploh ni prišel do igre in tudi, ko je dobil priložnost, posebnega učinka ni pustil. V letošnji sezoni je odigral pet, v lanski pa le tri tekme in ostal brez gola. 

Zdaj se z Mariborom razhaja. Na Instagramu se je klubu že zahvalil za priložnost, uradni komunikacijski kanali mariborskega kluba pa slovesa Miheliča še niso potrdili. Mihelič sicer odhaja ob izteku pogodbe.