Prvi mož Sampdorie obtožil predsednika Palerma

Zamparinijeve grožnje s smrtjo

Ker se je ogrel za nogometaša Palerma, je bil Massimo Ferrero, prvi mož Sampdorie, deležen izbruha jeze Maurizia Zamparinija. Slednji naj bi mu zagrozil celo s smrtjo!

Anže Zajič
25. februar 2015, 10:01

Foto: uradna spletna stran kluba

Massimo Ferrero, vplivni filmski producent in lastnik italijanskega prvoligaša Sampdorie, je Maurizia Zamparinija obtožil, da mu je grozil. In to celo s smrtjo! Jedro spora med obema veljakoma je Edgar Barreto, nogometaš Palerma, ki ga pogodba s klubom s Sicilije veže le še do poletja. Nove menda noče podpisati, tudi zaradi tega, ker naj bi se zanj resno ogrela Sampdoria. To pa je Zamparinija, predsednika Palerma, očitno spravilo na rob obupa.
 
"Zamparini me je žalil, mi grozil s smrtjo in jasno prestopil mejo dobrega okusa," je obelodanil predsednik kluba iz Genove in dodal: "Mene so kaznovali, ker sem se šalil, zato pričakujem, da bo kazenski sistem v italijanskem nogometu posredoval tudi tokrat. Vrh glave ga imam! Dela si reklamo s tem, da me žali. Dovolj je bilo tega. Poklical sem ga, da bi ga povprašal glede Barreta, on pa mi je grozil, da me bo ubil. Dobro bi se moral zamisliti sam nad sabo in se hkrati vprašati, koliko nogometašev je drugim vzel na vse prej kot gosposki način. Razumem se z vsemi predsedniki, ki niso zlobni, toda Zamparini na trenutke preprosto izgubi razsodnost."