Zanimiva govorica iz Španije: Legendarni Raul je resen kandidat za klop padlega velikana La Lige

Legendarni napadalec Reala iz Madrida Raul Gonzalez je prejel zanimivo ponudbo za prvo samostojno trenersko službo v vrhunskem nogometu.

Uredništvo
18. april 2024

Raul Gonzalez (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Legendarni napadalec Reala iz Madrida Raul Gonzalez se je dolgo nadejal, da bo dočakal priložnost na klopi prve ekipe, vendar pa trenutno prav nič ne kaže na to, da bi se kaj takšnega lahko zgodilo v dogledni prihodnosti. Carlo Ancelotti uživa polno zaupanje predsednika Florentina Pereza in ima veljavno pogodbo do leta 2026, v primeru njegovega odhoda pa so mnogi mnenja, da bi Perez na trenersko klop skušal zvabiti uspešnega trenerja Leverkusna Xabija Alonsa.

Raul je trenutno trener rezervne ekipe Reala iz Madrida, v prihodnji sezoni pa bo morda prvič doslej deloval v La Ligi, saj je po poročanju Cadene SER prejel ponudbo za prevzem vodenja Seville.

Sevilla ima v letošnji sezoni ogromno težav in v prihodnji sezoni ne bo igrala v evropskih pokalih, z Raulom pa se želijo v tem klubu lotiti novega dolgoročnega športnega projekta.

Raul je kot igralec za Real iz Madrida igral med letoma 1994 in 2010, od leta 2018 pa vodi različne mladinske selekcije kluba.