Emiliano Viviano bo počival kar pol leta

Zaradi vezi spremenili načrte

Genoa se je znašla v težavah - Emiliano Viviano v prihodnje ne bo branil njenega gola, saj se je huje poškodoval. Sedaj je prvi favorit za prestop Sebastien Frey.

Anže Zajič
24. julij 2011, 4:47

Foto: Getty Images

Pri Genoi so načrtovali, da bo v naslednji sezoni njihov gol branil Emiliano Viviano, toda vratar Interja, ki so ga Nerazzurri letos odkupili od Bologne in ga nameravali takoj poslati na posojo, najverjetneje v Genovo, se je huje poškodoval in vse skupaj je padlo v vodo. 25-letnik si je v soboto na treningu strgal vezi v kolenu, zaradi česar bo moral celo na operacijo, nato pa ga čaka kar polletni počitek.

Pri Genoi, ki je pred kratkim Eduarda poslala nazaj na Portugalsko, kjer je okrepil Benfico, so tako že preusmerili svojo pozornost v drugega vratarja, po poročanju italijanskih medijev naj bi bil to Sebastien Frey. Slednji je bil v načrtih kluba iz obmorskega mesta že pred časom, a tedaj do prestopa ni prišlo, sedaj pa so možnosti za to precej večje. Francozu so namreč pri Fiorentini sporočili, da nanj ne računajo več, saj bosta udarna vratarja v prihodnje Artur Boruc in Neto. Bo torej Frey tisti, ki bo postal novi soigralec Valterja Birse?
loading...