Zaskrbljujoča novica iz tabora Olimpije: Okužen tudi predsednik Milan Mandarić

Iz tabora Olimpije so sporočili, da je predsednik kluba Milan Mandarić opravil test na COVID-19, rezultat pa je bil žal pozitiven. Iz kluba sporočajo, da je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

Uredništvo
8. november 2020, 6:02

Foto: SPS

Predsednik Olimpije Milan Mandarić se je pred dnevi s pismom za javnost dotaknil trenutnega stanja moštva in izrazil željo, da bi bila Olimpija uspešna in atraktivna ter da bi v prihodnje uveljavila čim več mladih igralcev iz svojega mladinskega pogona. Včeraj si prvi mož zmajev ni ogledal prvenstvenega obračuna proti Kopru, po katerem bržčas zaradi razpleta tekme ni bil najboljše volje, danes pa so iz tabora Olimpije razkrili, da je bil razlog za njegovo odsotnost pozitiven test na COVID-19.

"Predsednik NK Olimpija Ljubljana je po slabem počutju opravil testiranje na COVID-19. Rezultati testa so žal bili pozitivni, zato je predsednik že od včeraj v izolaciji. Njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno. Sledi spremljanje simptomov in izolacija na domu.


V klubu se zavedamo resnosti trenutne situacije in bomo postopali v skladu s priporočenimi smernicami Nacionalnega inštituta za javno zdravje,"
so sporočili iz tabora Olimpije.