Junak Birmingham Cityja Wade Elliott po tekmi v Mariboru

Zaslužili smo si

Zmago smo si povsem zaslužili, je prepričan strelec odločilnega zadetka na četrtkovi tekmi lige Europa med Mariborom in Birmingham Cityjem Wade Elliott.

Uredništvo
30. september 2011, 8:45

(Foto: SPS)

Maribor je povedel in imel vse v svojih rokah, končalo se je po željah gostov iz Anglije. Junak Birmingham Cityja je bil vezist Wade Elliott, ki je v 79. minuti lepo ustrelil proti golu domačih, tam mu je nekoliko pomagal še Jasmin Handanovič in tekma drugega kroga lige Europa je bila končana. Gostje so slavili, domači žalovali.

"Enkratno je bilo zabiti zmagoviti gol, hkrati menim, da smo si ga zaslužili," je po obračunu v Ljudskem vrtu dejal 32-letni nekdanji član Bashleyja, Burnemoutha in Burnleyja, ki se je k Cityju preselil letos, ter nadaljeval: "Če odmislimo zadetek Maribora, ki je padel po naši napaki, potem bi bili ob polčasu povsem zadovoljni z našo predstavo. Po prvem golu smo se kot ekipa precej dvignili in uspel nam je preobrat, nad katerim smo seveda še kako navdušeni. Naša predstava je bila na takšni ravni, da smo si zmago povsem zaslužili. Na tem mestu se moram zahvaliti tudi našim navijačem, ki so bili enkratni. Presenečen sem bil, da jih je prišlo toliko. Zares imamo izjemne navijače."