Zasuk pri Janu Mlakarju, ki je za napadalca prej slaba kot dobra novica

Neigranje je karieri Jana Mlakarja že povzročilo precejšnjo škodo, ki pa zna v naslednjih mesecih še narasti. Slovenski napadalec si je že obetal rešitev, vendar je vse skupaj padlo v vodo.

Uredništvo
29. januar 2020, 10:23

Foto: pigac.si

Več tednov je Jan Mlakar, ki je v QPR povsem na stranskem tiru in tudi že več kot dva meseca brez ene same igralne minute, čakal na prestop. Posoja v London je bila napaka, Mlakar si pri drugoligašu ni uspel izboriti minutaže, a kot vse kaže nima izbire in bo moral ostati na klopi tega kluba.Govorice o prestopu oziroma novi posoji iz Brightona, kjer nanj ne računajo, so utihnile. 

Angleški mediji zdaj celo poročajo, da je vse skupaj padlo v vodo. Mlakar, ki je še pred dnevi računal na posojo v poljski ligi, naj bi ostal pri QPR.

Razlog je ta, da je Burnley napadalca Nahkija Wellsa odpoklical s posoje, kar je QPR povzročilo nekaj težav. Mlakar bo torej moral ostati (QPR ima besedo, ne zgolj Brighton), kot rezervna opcija, kar seveda njegovega statusa ne bo izboljšalo. Ravno nasprotno, še naprej mu grozi neigranje, kar je zanj v tem trenutku najslabša možna stvar.