Zavrela kri med Sonom in Llorisom, komentar Joseja Mourinha: "Čudovito."

Med polčasom tekme med Tottenhamom in Everton je močno zavrela kri med Heungom-minom Sonom in Hugom Llorisom, ki sta si ob korakanju z igrišča skoraj skočila v lase.

Uredništvo
7. julij 2020, 8:26

Foto: /

Po koncu prvega polčasa tekme med Tottenhamom in Evertonom je naelektren pogovor med Heungom-minom Sonom in Hugom Llorisom skorajda prerasel v pretep, saj so razgreteža ob korakanju z igrišča soigralci morali ločiti, da bi preprečili fizičen obračun. Kot kaže med Korejcem in Francozom ni bilo trajnejših zamer, saj sta oba po koncu skupaj slavila zmago, vseeno pa je otoške novinarje še kako zanimalo, kako je možno, da so živci popustili pregovorno tako mirnemu nogometašu kot je Son.

Lloris ni želel preveč razpredati o povodu za prepir, je pa priznal, da ga je zmotil 'preslab presing' Tottenhama, ki naj bi tik pred polčasom Evertonu omogočil priložnost za zadetek.

"To so stvari, ki sodijo v slačilnico. Ljudje lahko govorijo kar želijo, vendar pa med igralci vlada veliko spoštovanja. To kar se je zgodilo med menoj in Sonnyjem, je včasih del nogometa. Vendar pa to ni noben problem. Ob koncu tekme ste lahko videli, da sva bila več kot vesela, ker sva del te ekipe in ker smo zmagali,"
je povedal Lloris, in nato že malce razkril, kaj se je dogajalo med polčasoma."Nekaj sekund pred koncem polčasa je imel Everton priložnost, ker nismo ustrezno igrali presinga. Da, to me je razjezilo, vendar je to del igre. Gremo naprej."


Trener moštva Jose Mourinho iskrenje med dvema soigralcema dojema kot pozitivno stvar.

"Čudovito," je na vprašanje, kako komentira razgrete strasti med Llorisom in Sonom, odgovoril Mourinho.

"To je verjetno posledica naših pogovorov. Če je kdo kriv za ta primer, sem to jaz. Bil sem kritičen do fantov, saj po mojem mnenju niso bili dovolj kritični do sebe in do soigralcev. Dejal sem jim, naj zahtevajo več. Dejal sem jih, naj več zahtevajo od ostalih. Povedal sem jim, da morajo ustvariti atmosfero, v kateri bodo vsi dali vse od sebe za vsakogar. Bil sem zelo zadovoljen s to reakcijo. Ob premoru sem jim dejal, da po takšni reakciji ne more biti več dvoma, da bodo držali skupaj do konca tekme," je povedal Mourinho.
loading...