Srbski nogometaš Nenad Tomović razkril:

Zavrnil je AC Milan

Nenad Tomović v tej sezoni igra za Fiorentino, poleti pa bi se lahko preselil tudi na San Siro. Toda ponudbo AC Milana je zavrnil, danes pa tega ne obžaluje.

Anže Zajič
24. oktober 2012, 4:32

Foto: uradna spletna stran kluba

Srbski obrambni nogometaš Nenad Tomović je letos poleti iz Genoe prestopil k Fiorentini, toda lahko bi se odločil tudi za drugačno potezo. Lahko bi postal član italijanskega velikana AC Milana, vendar je njegovo ponudbo zavrnil. In - kot pravi - tega sploh ne obžaluje. Tomović je v minuli sezoni nosil dres Lecceja, kamor je bil posojen, po selitvi v Firence pa se je hitro znašel in si zagotovil mesto v prvi enajsterici.

"Fiorentina je kontakt vzpostavila že na začetku sezone, toda prestop je bil kljub temu dokončan šele na zadnji dan prestopnega roka. Lahko rečem le, da sem srečen, ker sem lahko odšel v Firence. Pa čeprav bi lahko podpisal tudi za AC Milan. Rossonere sem zavrnil, tega pa ne obžalujem. Z veseljem nosim vijoličasti dres, v katerem se mi je ponudila večja preizkušnja, kot bi se mi na San Siru," je prepričan 25-letni nekdanji nogometaš Crvene zvezde, ki si v Italiji kruh služi od leta 2009 dalje.
loading...