Martin Caceres je imel prejšnji mesec prometno nesrečo

Zbal se je za - lase!

Ko je bil Martin Caceres prejšnji mesec udeležen v prometno nesrečo, je sicer utrpel manjše poškodbe glave, toda v bolnišnici se je bolj zbal za svoje dolge lase.

Anže Zajič
18. april 2013, 1:07

(Foto: Getty Images)

Martin Caceres, obrambni nogometaš italijanskega prvoligaša Juventusa, je imel prejšnji mesec srečo v nesreči. Urugvajec je bil udeležen v prometno nesrečo, ki bi se zanj lahko končala precej slabše, a se pač ni - sicer je utrpel lažje poškodbe glave, a so ga že dokaj hitro odpustili iz bolnišnice. Je pa Caceres sedaj razkril zanimivost - ko je okreval po nesreči, se je zbal, da bo ostal brez svojih dolgih las!

"Ko sem bil v bolnišnici, sem imel težave s slabo sestro. Bila je zadolžena za čiščenje ran na moji glavi, hkrati je želela, da bi me ostrigli. A sem dal jasno vedeti, da nočem, da bi se to zgodilo. Za nekoga, ki ima že vse življenje dolge lase, je preprosto nemogoče, da bi ga ostrigli," je v smehu pojasnil 26-letnik, ki od februarske tekme proti Romi za Staro damo v Serie A ni več igral. Caceres je o nesreči dejal še naslednje: "Sicer sem utrpel boleč udarec v glavo, toda staknil sem le nekaj modric. Imel sem srečo, nesreča je bila vse prej kot nedolžna."