Želi pretrgati vezi z Juventusom in se vrniti na delo

Izkušeni strateg, ki kljub naslovu državnega prvaka ni zadržal delovnega mesta v Torinu, si želi s starim klubom tudi uradno pretrgati vezi. Še v tem letu načrtuje vrnitev na trenersko mesto.

Uredništvo
8. oktober 2020, 11:37

Maurizio Sarri si želi prekiniti pogodbo z Juventusom. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Maurizio Sarri naj bi začel pogajanja z Juventusom glede sporazumne prekinitve pogodbe. Na klopi Stare dame je v minuli sezoni osvojil naslov državnega prvaka, kljub temu pa so ga vodilni zamenjali z Andreo Pirlom.

Toskanec je svoje mesto moral prepustiti nasledniku, kljub temu pa je s črno-belimi še vedno pogodbeno vezan. Dokler je tako, se ne more usesti na trenersko mesto v drugem klubu. Zatorej je vsem spletenim v interesu, da se hitro pretrgajo vse vezi.

"Ko sem pred kratkim obiskal Maurizia, nisem nikjer zasledil medalje za osvojeni scudetto. Kot navijač Fiorentine spoštujem Iachinija, a moje sanje so, da bi Sarri kmalu prevzel Fiorentino. Mislim, da se nadeja, da bo do božičnih praznikov že na novem delovnem mestu v Serie A," je aktualno stanje s Sarrijem opisal njegov dober prijatelj Aurelio Virgili.

Sarri in vodilni pri Stari dami naj bi bili v dobrih odnosih, vsi pa si želijo, da se razidejo v prijateljskem duhu. Maurizio bi tako lahko postal trener v drugem klubu, Juventus pa bi privarčeval nekaj denarja.
 
adplus-dvertising