Zeljković je videl veliko dobrega: Dominirali smo devetdeset minut, cela Ljubljana je dihala z nami

Trener Olimpije je zadovoljen s predstavo svojih varovancev, ki so bili večji del tekme korak pred Celjem, toda to ni bilo dovolj za nove tri točke.

Uredništvo
2. marec 2024

Zoran Zeljković (Foto: nkolimpija.si)

Olimpija je danes prikazala zelo zrelo predstavo na derbiju vrha lestvice proti Celju, na koncu pa se je morala zadovoljiti samo z remijem. Kljub temu je trener Zoran Zeljković ponosen na svojo ekipo, ki se je borila do zadnje minute in iskala zadetek za zmago, ki bi močno zakuhal borbo za naslov prvaka. Celjani ostajajo na vrhu s sedmimi točkami prednosti.

“Celjani so lahko bolj zadovoljni, mi smo izgubili dve točki. Zelo sem ponosen, celo mesto je dihalo z nami in mislim, da so gledalci uživali. Fantje so se borili do zadnje minute, dominirali celo tekmo. Na koncu žal nismo zmagali. Imeli smo dovolj priložnosti, toda bili smo premalo osredotočeni. Na drugi strani pa nas je ena napaka kaznovala.”

Podobno razmišlja tudi mladi domači branilec Marcel Ratnik, ki je prispeval gol za Olimpijo in bil morda kar najboljši igralec na tekmi.

“Dominirali smo, imeli smo kontrolo ... preveč priložnosti smo zapravili, potem pa smo bili kaznovani. S piko bomo morali biti zadovoljni. Moj zadetek? Raje bi videl, da ga ne bi dosegel, če bi to pomenilo, da bi odnesli tri pike. Zdaj nas čaka že Murska Sobota."