Zimska okrepitev Bayerna je spet poškodovana, tudi Manuel Neuer se predčasno vrača iz reprezentance

Bavarski velikan sporoča, da se je Manuel Neuer poškodoval na treningu nemške reprezentance, Sacha Boey pa bo odsoten zaradi natrgane mišice.

Uredništvo
20. marec 2024

Manuel Neuer (Foto: Getty Images)

Nemški velikan Bayern je danes sporočil, da sta se poškodovala dva igralca članske zasedbe. Sacha Boey se je komaj vrnil v kader s stranskega tira, zdaj pa si je natrgal levo stegensko mišico in bo odsoten nekaj tednov. Francoski desni bočni branilec nima sreče, po januarskem prestopu v Bayern je v Bundesligi zbral samo dva nastopa, na zelenicah je preživel le 109 minut.

Tudi Manuel Neuer je bil dolgo časa izven pogona, saj je imel zlomljeno nogo po nesreči med smučanjem in izkušeni vratar ima spet težave.

“Manuel Neuer si je na treningu z nemško reprezentanco natrgal mišico v levem adduktorju. Diagnozo je potrdila zdravniška enota DFB. Kapetan FC Bayerna bo zato izpustil prihajajoči prijateljski tekmi proti Franciji in Nizozemski ter se vrnil v München.”

V Bundesligi se Bayern osem krogov pred koncem sezone nahaja na drugem mestu, Bayer Leverkusen pa ima na vrhu 10 točk prednosti.