Življenje po Szczesnyju: Juventus pripravlja ponudbo za italijanskega vratarja, v igri je 20 milijonov evrov

Nekdanji dolgoletni član Interja si letos obeta prestop v močnejšo ekipo, trenutno vse kaže na to, da bo bitko zanj dobil torinski velikan Juventus.

Uredništvo
24. maj 2024

Michele Di Gregorio (Foto: Getty Images)

Michele Di Gregorio je 26-letni čuvaj mreže iz Milana, ki je leta 2022 zapustil Inter in okrepil Monzo. Letos ima za seboj dobro sezono na osebnem nivoju in hitro je postal zanimiv konkurenčnejšim klubom. Juventus želi s prestopom pohiteti, Monza bo zahtevala približno 20 milijonov evrov. Prvo sezono v Torinu bi preživel kot št. dve med vratnicama.

Pri stari dami še vedno stavijo na 34-letnega vratarja Wojciecha Szczęsnyja, ki pa ima pogodbo samo še do konca prihodnje sezone.

Ko se bo Poljak poslovil, bi njegovo mesto med vratnicama prevzel Di Gregorio, ki je v aktualni sezoni zbral 33 nastopov v italijanski Serie A, enkrat je branil tudi v pokalu. Mrežo je nedotaknjeno ohranil na 14 tekmah, Monza je končala na sredini lestvice.

Di Gregorio je bil do leta 2022 vselej na plačilni listi Interja, ki ga je zelo redno posojal naokol. Za člansko ekipo pa nikoli ni zaigral.