Zmaga za poškodovanega Antonia Marina, v Stožicah so padle Domžale

Raul Florucz je z lepim diagonalnim strelom Olimpiji priboril zmago proti Domžalam.

Uredništvo
21. februar 2024

Olimpija
1 : 0
750 gledalcev
Sod.: Dejan Balažič

Domžale
1 : 0
 
Olimpija: Domžale:

(Foto: uradna spletna stran kluba)

Olimpija je danes odigrala tekmo brez Antonia Marina, junaka prejšnje tekme proti Radomljam. Strelec dveh golov se je v ponedeljek poškodoval, izkazalo pa se je, da si je poškodoval sprednjo križno vez in je že končal sezono.

Gostitelji so današnjo tekmo bolje začeli, Ivan Posavec in Ivan Durdov sta poizkušala kot prva, a nista uspela zadeti. Je pa to uspelo njunemu soigralcu. V 13. minuti pa je z nizkim diagonalnim strelom udaril Raul Florucz in zadel za 1:0. Štiri minute pozneje je v kazenskem prostoru spet do strela prišel Posavec, znova je zgrešil tudi Durdov. Domžale so zagrozile v 31. minuti, vendar je Edvin Krupić slabo streljal z glavo.

V 33. minuti je za Olimpijo zadel Marcel Ratnik, vendar je bil v nedovoljenem položaju. Ob koncu polčasa je poizkušal še strelec gola Florucz, a je ostalo pri rezultatu 1:0. S tem rezultatom se je današnja tekma tudi končala. V 49. minuti je Durdov spet poizkušal, a neuspešno. Raul Florucz in Ivan Posavec sta še ogrožala gol gostov, vendar nista zadela.