Znane so nove podrobnosti: Nesreči, v kateri je bil udeležen Aljoša Matko, botrovala neprilagojena hitrost

Znanih je več podrobnosti podrobne nesreče, v kateri je bil vpleten mladi up Maribora Aljoša Matko in v kateri je bil skupno poškodovanih kar šest oseb, od tega dve huje.

Uredništvo
11. april 2021, 3:00

Foto: pigac.si

Na dan prihaja vse več podrobnosti hude prometne nesreče, ki se je včeraj zvečer zgodila v okolici Črnomlja in v kateri je bil udeležen nogometaš Maribora Aljoša Matko. V prometni nesreči se je skupaj poškodovalo kar šest oseb, Matko, ki je bil voznik avtomobila znamke BMW, pa v nesreči ni utrpel hujših poškodb. Neuradno sta jo precej slabše odnesla sovoznika v njegovem vozilu, ki sta staknila hujše poškodbe.

Policijska inšpektorica iz PU Novo mesto Alenka Drenik je za Siol razkrila več podrobnosti prometne nesreče.

"Po prvih  ugotovitvah  z ogleda in zbranih obvestilih policistov je 21-letni voznik osebnega avtomobila znamke BMW vozil iz smeri Črnomlja proti Metliki. Zaradi neprilagojene hitrosti je v ovinku izgubil oblast nad vozilom in trčil v prednji del vozila znamke Audi, ki ga je vozil 23-letni voznik. Voznik BMW-ja je zapeljal s ceste in trčil še v travnati nasip, od tam pa je vozilo odbilo, se večkrat prevrnilo ter obstalo na strehi okoli 170 metrov od mesta trčenja,
" je za Siol povedala Drenikova.
 
adplus-dvertising