Žoga kar noče v gol: Messi je že 30-krat meril v okvir vrat, a v Ligue 1 ostaja pri enem golu

Paris Saint Germain je včeraj pred svojimi navijači znova deloval precej neprepričljivo, še naprej pa v oči bode neverjetna neučinkovitost dobitnika zlate žoge Lionela Messija.

Uredništvo
2. december 2021, 8:51

Lionel Messi ostaja pri enem samem golu. (Foto: Getty Images)

V Paris Saint Germainu je bilo včeraj zelo svečano, saj so navijači pred pričetkom prvenstvene tekme proti Niceju pozdravili dobitnika Zlate žoge Lionela Messija in dobitnika nagrade Yashin Gianluigija Donnarummo, nato pa je zvezdniška pariška zasedba odigrala še eno tekmo, po kateri se je okrepil občutek, da PSG še naprej deluje nepovezano in brez prave identitete igre.

PSG je sicer dominiral, vendar pa ni uspel zatresti mreže Niceja, ki je imel preko Danca Kasperja Dolberga celo fantastično priložnost za zmago, a je ta povsem neoviran žogo namesto v prazen gol poslal v prečko.Lionel Messi je svojim soigralcem pripravil kar nekaj lepih priložnosti, kljub temu pa je skupaj s Kylianom Mbappejem kar tekmoval v tem, kateri bo zgrešil več strelov na gol.

Messi je tako še eno tekmo francoskega prvenstva končal brez doseženega zadetka, njegova dosedanja učinkovitost v ligi pa je že kar težko pojasnljiva, saj je od kar 30 strelov na gol le eden končal v mreži.


Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore