Zouma nad idejo o selitvi v Sevillo ni najbolj navdušen, raje bi ostal v Londonu

Chelsea se zanima za izvrstnega branilca Seville Julesa Koundeja, v nasprotno smer pa bi poslali Kurta Zoumaja. Britanski mediji poročajo, da Zouma ni najbolj naklonjen selitvi v Španijo.

Uredništvo
31. julij 2021, 10:10

Zoumo na jug Španije ne vleče, raje bi ostal v Londonu. (Foto: /)

Kurt Zouma si želi tudi v primeru odhoda iz Chealseaja še naprej igrati v Londonu. Aktualni zmagovalci lige prvakov se želijo okrepiti z Julesom Koundejem, španska Sevilla pa bi v zameno želela iz Londona pripeljati 26-letnega Zoumaja, ki igra na enakem igralnem položaju kot Kounde.

Daily Mail poroča, da bi Kurt Zouma raje še naprej ostal v angleški prestolnici. West Ham in Crystal Palace sta dve potencialni destinaciji, West Ham pa naj bi se že tako ali tako zanimal za usluge občasnega francoskega reprezentanta. Hammersi so za njegove usluge menda pripravljeni odšteti okoli 20 milijonov evrov.

Zouma je na Chelsea pogodbeno vezan še za prihodnji dve sezoni, v pretekli pa je igral pomembno vlogo v kadru nemškega trenerja Thomasa Tuchla in zbral 36 nastopov v vseh tekmovanjih. Kurt Zouma je član Chelseaja že od leta 2014, kariero pa je začel pri francoskem Saint-Etiennu.