Nova pogodba v Domžalah

Žužek je postal profesionalec

Nadarjeni vezist Domžal Žan Žužek je z vodstvom kluba podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo, po kateri bo v Domžalah predvidoma ostal do leta 2019.

Uredništvo
11. junij 2016, 10:51

Foto: nkdomzale.si

Domžalah so v zadnjih tednih precej aktivni, saj kadrovske novice hitro sledijo ena drugi. Po koncu lanske sezone se je klub okrepil že s štirimi novimi nogometaši (Volarič, Žinko, Morel in Širok), po enajstih letih je odšel kapetan Darko Zec, novi pogodbi pa sta podpisala gojenca domžalske mladinske šole Gaber Dobrovoljc in Žan Žužek, ki predstavljata prihodnost domžalskega prvoligaša.

Devetnajstletni Žužek, ki je v minuli sezoni zbral tri nastope, je z Domžalami sklenil prvo profesionalno pogodbo, ki bo veljavna do leta 2019.

"Zelo sem vesel, da smo z Domžalami sklenili novo pogodbo. To je priznanje in nagrada za moje dosedanje delo, hkrati pa tudi velika spodbuda in motivacija za nadaljnje treniranje in dokazovanje. Veseli me, da mi v klubu zaupajo in vidijo moj napredek. Sedaj je vse na meni, da s trdim delom upravičim to zaupanje," je povedal Žužek, sicer tudi član slovenske mladinske reprezentance.
 
adplus-dvertising