Zvezdnik Man. Cityja: ‘Real Madrid ti daje lažni občutek, da imaš vse pod nadzorom, potem pa te udari’

Odlični vezist je našel nekaj lepih besed za nasprotnika na povratni tekmi četrtfinala lige prvakov, kjer si prav gotovo obetamo še eno poslastico med morda kar najboljšima ekipama v Evropi.

Uredništvo
16. april 2024

Erling Haaland in Bernardo Silva (Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Jutri se bosta na povratni tekmi četrtfinala lige prvakov pomerila Manchester City in Real Madrid. Favoriti so tokrat Angleži, toda španskega kraljevega kluba nikoli ne gre odpisati. Še posebej pa ne v ligi prvakov in tega se zelo dobro zaveda tudi odlični vezist Bernardo Silva, ki pričakuje še eno naporno preizkušnjo. Prva se je v Madridu končala s 3:3.

“Zelo spoštujemo Real Madrid in vse, kar so dosegli v svoji bogati zgodovini. Zelo težko je igrati z njimi ter jih imeti pod nadzorom. Vsakič se ti zdi, da imaš prav vse pod kontrolo, toda vselej se potem izkaže, da temu še zdaleč ni tako. Kar naenkrat ti začnejo izigravati zadnjo linijo in pridejo do zadetkov. So izredno nevarna ekipa in igrajo drugače kot mi.”

Man. City je branilec naslova v ligi prvakov ter v Premier League. Trenutno je v obeh tekmovanjih med favoriti za novi lovoriki.