Zvezna vrsta Olimpije je od danes močnejša za izkušenega Hrvata, ki je bil Kekov ključen igralec

Ivan Močinić je danes podpisal pogodbo z Olimpijo. V klub prihaja kot prost igralec, predvidoma bo ostal do konca letošnje sezone.

Uredništvo
25. november 2020, 11:12

Foto: uradna spletna stran kluba

Olimpija je danes potrdila nov prihod. Najbolj svež obraz v ekipi, ki jo vodi Dino Skender, je hrvaški vezist Ivan Močinić. Sedemindvajsetletnik je z ljubljanskim klubom dogovor sklenil do konca letošnje sezone, prišel pa je kot prost igralec, nazadnje je igral za Istro v 1. HNL

Močinić je bil pred leti pomemben nogometaš Rijeke. Dobre igre so mu prinesle prestop v dunajski Rapid, ki je zanj takrat plačal več kot dva milijona evrov odškodnine. Igral je za mlajše selekcije hrvaške reprezentance, bil je tudi v širšem kadru za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2014. Edini nastop za Hrvaško je vknjižil leta 2015, na prijateljski tekmi proti Rusiji.

Ob podpisu pogodbe z Olimpijo je dejal: "Počutim se super. Podpisal sem za velik klub, ki ima veliko navijačev in bogato tradicijo. Res sem zadovoljen, da sem tukaj in upam, da bom lahko ekipi čim bolj pomagal. Olimpiji želim pomagati do naslova prvaka, kar je verjetno vsako leto cilj kluba."