Mulahusejnović je Domžale znova pognal proti dnu lestvice

Obdobje boljše forme je bilo v Domžalah kot kaže le začasno. Obračun v Kopru je z dvema zadetkoma odločil Nardin Mulahusejnović, ki je s tem tudi prevzel vodstvo na lestvici strelcev.

Uredništvo
17. oktober 2020, 7:07

Koper
2 : 0
0 gledalcev
Sod.: Alen Borošak

Domžale
 
 
1 : 0
 
2 : 0
 
 
 
Koper: Ivan Vargić, Matej Palčič, Aleksander Rajčevič, Goran Jozinović (od 71. Darko Mišić), Marko Pejić (od 72. Lovre Čirjak), Dare Vršič (od 84. Žan Bešir), Timotej Dodlek, Žan Žužek, Bojan Knežević, Nardin Mulahusejnović (od 70. Claudio Spinelli), Maks Barišić (od 63. Nikola Krajinović).Domžale: Gregor Sorčan, Janez Pišek (od 61. Matej Podlogar), Gregor Sikošek, Gaber Dobrovoljc, Damjan Vuklišević, Andraž Žinič, Senijad Ibričić, Zeni Husmani, Tamar Svetlin (od 79. Jošt Urbančič), Predrag Sikimić (od 62. Slobodan Vuk), Dario Kolobarić.

Foto: Uradni facebook profil kluba

Nogometaši Kopra so na prvi tekmi po reprezentančnem premoru doma premagali Domžale, ki so tako doživele drugi poraz na zadnjih treh tekmah in znova zdrsnili na položaj na lestvici, ki je bilo zelo značilen zanje v prejšnji sezoni. Koper je na drugi strani po treh tekmah prvič zmagal, po koncu obračuna pa sta koprska nogometaša prevzela vodstvo na kar dveh lestvicah – Nardin Mulahusejnović je prevzel vodstvo na lestvici strelcev, Dare Vršič pa na lestvici asistentov.

Prvi zadetek Kopra je padel po nespametni napaki Senijada Ibričića, čigar slabo podajo je prestregel Dare Vršič in hitro zaposlil Nardina Mulahusejnovića, ki je s 13 metrov zadel v polno.

Koprčani so vodstvo podvojili v 52. minuti, ko je Mulahusejnović pospravil odbito žogo po strelu Maksa Barišića z leve strani. V nadaljevanju tekme je imel Marko Pejić lepo priložnost za tretji koprski gol, a je Grega Sorčan z dobro obrambo preprečil veselje hrvaškemu nogometašu.

Koper bo v osmem krogu v soboto gostoval v Ljudskem vrtu, Domžale pa bodo dan pozneje gostile Muro.